La casa dels 1000 Miralls

j

Por Gemma Segura

11 de noviembre de 2014

La casa dels 1000 Miralls:

Fa molt de temps, en un petit i llunyà poblet hi havia una casa abandonada. Cert dia, un gosset que buscava refugi del sol, va aconseguir entrar per un forat d’una de les portes de la casa.

El gosset va pujar lentament les escales de fusta i allà es va trobar una porta entre oberta i, molt a poc a poc, va entrar a l’habitació. Quan va ser a dins es va adonar, amb molta sorpresa, que hi havia 1000 gossets que l’observaven tan fixament com ell els observava.

El gosset va començar a moure la cua i a aixecar les orelles a poc a poc i els 1000 gossets van fer el mateix. Després va somriure i va bordar molt alegrement a un d’ells i el gosset es va quedar molt sorprès en veure que els 1000 gossets també li somreien i bordaven amb la mateixa alegria que ell.

Quan el gosset va sortir de l’habitació es va quedar pensant per ell mateix: “Quin lloc més agradable!! Hauré de venir més sovint a visitar aquesta habitació.”

Temps després, un altre gosset de carrer va entrar a la mateixa casa i es va trobar entrant en la mateixa habitació. Però, a diferencia del primer, quan aquest gosset va veure els altres 1000 gossets de l’habitació, es va sentir amenaçat i va tenir molta por d’allò que va veure en forma tan agressiva.

Poc després va començar a grunyir i va veure com els 1000 gossets li grunyien a ell. Va començar a bordar feroçment i va veure com els altres 1000 gossets també li bordaven a ell.

Quan aquest segon gosset va sortir de l’habitació i de la casa va penar: “Quin lloc més terrible aquest! Mai més tornaré a entrar en aquesta casa!”

A la porta de la casa hi havia un vell cartell que deia “Casa dels 1000 Miralls”.

Tots els rostres del món són miralls. Nosaltres decidim quin volem mostrar i quin portem dins. Les coses més boniques del món no es veuen ni es toquen, només se senten amb el cor. Abans de veure l’arc de sant Martí, ha de ploure. El cor alegre fa bonic el rostre, així que mira al mirall i decideix quin rostre li poses a la vida i al món.

Gaudiu-lo perquè és molt bonic i molt interessant per a reflexionar!

https://soundcloud.com/radiosabadell/a-bona-hora-un-conte-sobre-la-importancia-de-donar-allo-que-volem-rebre

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimos Posts

Un paseo por la vida

Vivimos dirigidos por una serie de pensamientos, conductas y reacciones emocionales memorizados (temor, culpabilidad, falta de autoestima, enfado,...

Pin It on Pinterest

Share This