El Gran Baobab

j

Por Gemma Segura

17 de noviembre de 2014

El Gran Baobab és un bonic conte que ens proposa Obrir el nostre Cor a la VIDA.

A mi em recorda grans reflexions com les següents:

No acumulis ressentiment, la vida és la més meravellosa experiència per gaudir. Si vols créixer, utilitza tots els sentits, perdona i oblida. El perdó t’allibera dels lligams que t’atrapen en el passat, fent emmalaltir la teva ànima i el teu cos i et fa volar en llibertat.

Malgrat que ens facin mal i se’ns trenqui alguna vegada, quan perdones reforces el pont pel qual algun dia hauràs de passar. Tots requerim alguna vegada del perdó i quan tens l’amor per perdonar, la màgia que aquest produeix et retorna milers de benediccions.

L’acte de perdonar, és ser gran espiritualment perquè t’allibera de la càrrega del ressentiment. L’absència del perdó talla les ales a la teva vida, li treu força a la teva ànima perquè aixequi el vol i neutralitza els dons que l’univers té per a tu: mentre no tinguis l’amor per a perdonar, l’odi li farà mal al teu esperit.

Quan tinguis la humilitat de declarar a l’univers que perdones, sentiràs una pau interior sorprenent, que et portarà a viure en harmonia amb l’univers.

Els temps difícils han ajudat a fer-me comprendre millor l’infinitament rica i meravellosa que és la vida i que moltes coses que ens preocupen no tenen la més mínima importància”.  Karen Blixen, escriptora danesa més coneguda pel seu pseudònim Isak Dinesen.

https://soundcloud.com/radiosabadell/a-bona-horaun-conte-sobre-la-importancia-dobrir-el-cor-malgrat-que-tel-trenquin

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Últimos Posts

Un paseo por la vida

Vivimos dirigidos por una serie de pensamientos, conductas y reacciones emocionales memorizados (temor, culpabilidad, falta de autoestima, enfado,...

Pin It on Pinterest

Share This